2049 Diósd, Ipar utca 13. | info@vectorsteel.hu | +36-70/322-01-15

SZOLGÁLTATÁSAINK

OKTATÁS

Minősítés - Oktatás

Magyarországon egyedülálló elméleti és gyakorlati oktatást biztosítunk a lézerhegesztő gépeink profi, magabiztos és biztonságos használatához, amelyet a ÉMI-TÜV-SÜD és a TÜV Thüringen Hungary Kft. által hitelesített minősítéssekkel támasztunk alá.

Elmélet

– Biztonsági protokoll

– Üzemeltetés

– Karbantartás

– Gép működési elve

– Gép rendeltetésszerű használata

Gyakorlat

Karbantartás:
– Optikák takarítása és cseréje

– Szűrők cseréje

– Hűtővíz kezelése

– Napi, havi, negyed – és féléves általános karbantartás

Hegesztés

– Saját anyagos hegesztés

– Huzaladagolós hegesztés

– Pálcás hegesztés

– Átlapolt hegesztés

– Ponthegesztés

ÉMI-TÜV-SÜD és a TÜV Thüringen Hungary Kft. által hitelesített minősítések.

Kézi lézerhegesztő gépek gyártása

Cégünk számára nagyon fontos szempontok a minőség és a felhasználhatóság, de még ennél is fontosabbnak tartjuk az érintésvédelmi és biztonság rendszerek, eszközök alkalmazását, használatát.

A fent felsoroltak értelmében döntöttünk úgy, hogy az általunk fejlesztett kézi lézerhegesztő rendszerek felűlvizsgálatához bevonunk több külső partnert, akik minden Európai jogszabály, szabvány, illetve rendelet éretelmében megvizsgálják a gépeinket. Így szereztük meg az első hivatalos és azóta is az egyetlen kézi lézerhegesztő gépek esetében működő CE minősítést.

Folyamatosan használjuk bérgyártásaink során az általunk gyártott gépeket, így egy-egy fejlesztés szükségességére jóval hamarabb fényderül, mint más kézi lézerhegesztő rendszerek esetében.

Lézerhegesztő gépek szervízelése és átalakítása

Minden cégnek segítünk, aki nem megfelelő beszerzésekből származó gépek átalakítására kérnek fel bennünket. Átalakítást követően a gépeik minden biztonsági követelménynek megfelelnek.

Saját gyártásaink és az átalakításaink után minden lézerhegesztő gép amely kikerül a kezeink közül a lehető legbiztonságosabb üzemeltetést eredményezik.

Nagyon fontosnak tartjuk a rendelkezésre állásunkat, garancia időn belűl és azon kívül is. 72 órás szervíz készenlétet biztosítunk minden partnerünk számára.

Vállaljuk más gyártók gépeinek a fellűl vizsgálatát, javítását és az oktatását is a biztonság jegyében.

Sajnos a piacon rengeteg olyan harmadik országbéli gyártmány jelent meg, amelyek sem érintésvédelmi sem lézerbiztonsági szempontból nem felelnek meg az Európai Uniós jogszabályoknak és szabványoknak. Rendkívül baleset és életveszélyesnek minősülnek ezen gépek.

(pl.:Sok esetben a védő föld teljes hiánya vagy a kontaktálás nélküli lézerhegesztés lehetősége okozhatnak életveszélyes sérüléseket)

Széria és prototípus gyártás

A kézi lézerhegesztés nyújtotta előnyök, mint például az átlapolt hegesztés, a ponthegesztés, a hatalmas olvadási mélység és a minimális hőálltali deformáció a széria és prototípus gyártásaink esetén számtalan új lehetőséget nyitottak meg.
Jóval gyorsabb, anyag és idő hatékonyan tudjuk vállalni bérgyártásainkat.

Nagy szériás rozsdamentes cső fenekelése

1mm-es DC01-es anyag ponthegesztése és törés próbája

1mm-es DC01-es anyag átlapolt hegesztés és törés próbája

3mm-es DC01-es anyag ponthegesztése és törés próbája

3mm-es DC01-es anyag átlapolt hegesztés és törés próbája

Cégünk lehetőséget biztosít mindenki számára, hogy az alkatrészeiket készre hegesszük, majd ezeket eltudják vinni bevizsgálásra. (csiszolat, törés próba, penetrációs vizsgálat stb.)

Kollégáink segédkeznek abban is, hogy a lehető legoptimálisabb módon integráljuk a gyártásaikba a lézerhegesztő rendszereinket.