2049 Diósd, Ipar utca 13. | info@vectorsteel.hu | +36-70/322-01-15

A jövő technológiája a
Lézerhegesztés

Vásároljon tőlünk lézerhegesztő gépet

0
Szakmai évek száma
0
Üzleti Partnerek
0
Telepített gépek
0
Minősítések száma
0
Létszám

Hegesztési
sebesség

A koncentrált nagy teljesítményű folyamatos üzemű 1064nm-es hullámhosszú lézerfénynek köszönhetően a Co2 hegesztési sebességnél jóval gyorsabban, AWI hegesztési eljárásnál lényegesen szebb varratok érhetőek el.

Elő- és
utómunka

A megfelelő hegesztési varrat elérése érdekében, nem kell előcsiszolni a hegesztendő anyagokat, nem kell gyökölni, lemunkálni a széleket, illetve az oxidációval és a reve réteggel sem kell törődni. A hatalmas beolvadási mélységnek és a rendkívül csekély hőterhelésnek, továbbá a kisméretű varratnak köszönhetően az utómunka szinte teljesen elhanyagolható.

Saját anyagos
hegesztés

Az 1064 nm hullámhosszú infravörös fénynek az előnye, hogy minden fém és annak ötvözeteinek a saját anyagos hegesztésére is lehetőséget biztosít. Továbbá beépített huzal adagolóval rendelkezik, illetve a hagyományos kézi pálcás adagolás lehetősége is megoldott.

Gyorsan
elsajátítható

A lézer hegesztő fejébe épített lengőhegesztést (wobble) előidéző motor jóvoltából más eljárásoknál megszokott kézi lengetést a gép elvégzi helyettünk. A fent leírtak tükrében töredék mennyiségű gyakorlás és tanulás szükséges a professzionális minőségű varratok elérése érdekében.

Termelésed kapcsoljon lézerfény sebességre!!!

VS-W ECO-I 2023

Engedje, hogy a jövő technológiája magasabb szintre emelje vállalkozását.

Vásárolj tőlünk lézerhegesztő gépet.

Magyar fejlesztő és gyártó bázisunk biztosítja a magabiztos és biztonságos kezeléshez és használathoz szükséges tudás átadását minden partnerünk részére.

Professzionális oktató csapatunk segítségével tanítunk meg a lézerhegesztés minden mozzanatára, hogy ki tudd használni azon előnyöket amit a technológiánk nyújt.

Látogass meg minket telephelyünkön és tedd próbára magad és a gépeinket.

A kezelehető fejlett ipari alkalmazás lehetőségét kínáljuk a számodra.

Már csak döntened kell, hogy szeretnél-e magasabb minőségben, jóval gyorsabban és egyszerűbben gyártani.

Soha nem látott sebesség, kifogástalan minőség.

Elmondhatjuk, hogy Európában az első gyártók voltunk akik hivatalos Magyarországon megszerzett CE minősítés mellett kezdtük el a kézi lézerhegesztő gépek fejlesztését és gyártását.

A folyamatos hullámhosszú szilárdtest kézi lézerek világában legnagyobb tapasztalattal, legerősebb fejlesztő bázissal rendelkező kizárólag Magyar tulajdonú innovatív cégként vagyunk jelen.

Magyarországon egyedülálló elméleti és gyakorlati oktatást biztosítunk a kézi lézerhegesztő gépeink profi és magabiztos használatához, amelyet a TÜV Thüringen Hungary Kft. és az ÉMI-TÜV-SÜD által hitelesített minősítéssekkel támasztunk alá.

Munkánkat a pontosság, megbízhatóság, gyorsaság és a MINŐSÉG jellemzi.

VS-W ECO-I 2023

A lézerhegesztő fejbe épített elektromágnesnek köszönhetően egy tükör segítségével mozgatjuk a lézerfényt. Ennek a megoldásnak köszönhetően a lengő hegesztés többé nem a dolgozó kezére van bízva

Karima hegesztés 10 X gyorsabb sebességgel, mint bármely más eljárással. Mindig pont annyi beolvadás, amennyit a gyártás megkövetel. Nincs többé felesleges hőbevitel.

Partnereink