2049 Diósd, Ipar utca 13. | info@vectorsteel.hu | +36-70/322-01-15

Vector Steel Team

A cégünk alapelvei a rugalmasság, ügyfélközpontúság, szakértelem és a gyorsaság.
Célunk ügyfeleink elégedettsége valamint a szakmai segítségnyújtás.

Cégünkről..

Engedjétek meg, hogy röviden bemutassam a cégünket és benne dolgozó kollégáinkat.
 

Bogó Bálint Zoltán vagyok a Vector Steel Kft. egyik alapítója és tulajdonosa. A 2000-es évek elejétől foglalkozom fém- illetve lemezmegmunkálással. Szakmai pályafutásom alatt az ország több pontján volt lehetőségem lézer vágással foglalkozó cégeknél dolgozni, ezáltal rutinos, gyakorlott szakemberektől tanulhattam ki a szakma rejtelmeit. Volt alkalmam számos ismert és kevésbé ismert lézervágó gyártó gépeit kezelnem, programoznom, ezáltal a teljes gyártási folyamatok áttekintése után törekedtem a folyamatok korszerű optimalizálására. A korábbi munkahelyeim által megismert szakemberek váltak a jelenlegi kollégáimmá, akikkel baráti, szinte családi viszonyt is ápolok.
Sikereinket a folyamatos tervezésnek és a rendkívül összetartó csapatunknak, valamint a szakmai hozzáértésüknek köszönhetjük.

Krohn Mátyás üzlettársammal több éves ismeretség és szakmai munka után fogalmazódott meg bennünk a Vector Steel Kft. gondolata, mely 2019 decembere óta már nem csak egy gondolat, hanem egy kész vállalattá forrta ki magát. Mátyás majd két évtizedes sokrétű szakmai múltjának köszönhetően számtalan munkafolyamatba betekintést nyerhettek a cégünk alkalmazottai mint a 3D tervezés, az élhajlítás, forgácsolás és fémmegmunkálás területén.

A kézi lézerhegesztő gépek fejlesztésének inditatása:
Valahol mindig is hiányát éreztük a cella üzemmódú lézerhegesztők mellett egy kézi lézerhegesztő megoldásnak. Miután nem találtunk Európában egyetlen egy gyártót sem, akinél a kézi üzemmódú alkalmazást megnézhettük volna vagy kitudtuk volna próbálni, így neki álltunk fejleszteni egyet. A harmadik országokból származó gépek biztonságtechnikailag, érintés és embervédelmi szempontból sem állták meg a helyüket így nem volt kérdés, hogy ez lesz a mi utunk. Fontos számunkra, hogy olyan gépeket fejlesszünk, amiket a partnereink magabiztosan és biztonságosan tudnak használni és minőségi értéket tudjanak teremteni ezek használatával.

Csapattagok

Bogó Bálint Zoltán

Üzletág Vezető
+36 70 322 01 15

Krohn Mátyás

Ügyvezető
+36 30 167 46 99

Sipos Péter

Termelésvezető
+36 70 501 72 70

Szöllősi László

Területi képviselő
+36 30 019 77 50

Nagy Kitti

Grafikus tervező

Czajlik Zorka

Pénzügyi asszisztens
+36 30 314 57 29

Rákli Balázs

Szervíz Asszisztens

Lakatos Péter

Hegesztő

Ipari automatizálás...

2022-es évben fejlesztésbe kezdtünk az ipari automatizálás irányába. A lehető legjobb eredmények érdekében a fejlesztésekbe bele vontuk a Savaria Műszaki Intézet –  ELTE Informatikai karát (Szombathely), ahol Szőlősi József okleveles gépész és hegesztő szakmérnök barátunk vállalata fel a különböző lézeres hegesztési technológiákkal kapcsolatos kutatásokat.

Az ipari automatizálás eszköz támogatottsága mellett az oktatásra helyeztük a fő hangsúlyt, hogy már a megfelelő szak-intézetekben megkezdődjenek azon oktatások, amelyek a jövő nemzedékét a megfelelő tudással lássanak el.
Ragyogó eredményeket érünk el a közös munkával és egyre több olyan rendezvényen tudunk résztvenni, ahol minőségi tudást tudunk átadni.

ÉMI-TÜV-SÜD és a TÜV Thüringen Hungary Kft. által hitelesített minősítések.

Partnereink