2049 Diósd, Ipar utca 13. | info@vectorsteel.hu | +36-70/322-01-15

Módosult a 2 Kw-os Lézerhegesztőnk mérete!

Újabb fejlesztésünk révén,csökkentettük a 2 KW-os Lézerhegesztőnk méreteit.

Számos műszaki fejlesztés során előfordul, hogy még a legkisebb változtatások is hatalmas hatással lehetnek egy adott eszközre. Egy ilyen apró, ámde jelentős változást szeretnénk bemutatni: a 2 kilowatt teljesítményű lézerhegesztőnk frissítését.

Az általunk gyártott lézerhegesztőnket, mely már eddig is kiemelkedő teljesítményt nyújtott, továbbfejlesztettük. Az egyik kulcsfontosságú változás a  kaszni méretét érintette – egy olyan változás, amely látszólag jelentéktelen, ám hatása kiemelkedő.

A Lézerhegesztő kaszni méretét 300 mm-rel csökkentettük

További fejlesztést eszközöltünk a lézerhegesztő elektromos szekciójába, jelentős alkatrészt egy Nyák panelra applikáltunk,így még több szabad helyet kaptunk, ezáltal az eddigi elektromos vezetékek jelentős része is csökkent,biztosítva a további biztonságos működést.

 

A kisebb kaszni a gép egészének kompaktabb kialakítását tette lehetővé. Ennek eredményeként könnyebben integrálható más rendszerekbe és folyamatokba, ami sokoldalúbb felhasználást és rugalmasabb munkavégzést tesz lehetővé.

Ezen változásoknak köszönhetően lézerhegesztőink még vonzóbbak és hatékonyabbak lettek ügyfeleink és partnereink számára. Az általunk végzett műszaki fejlesztések célja mindig az, hogy innovatív megoldásokat kínáljunk a gyártás és a mérnöki tervezés területén, lehetővé téve a pontosabb, gyorsabb és gazdaságosabb munkavégzést.

Az általunk gyártott lézerhegesztők folyamatos fejlesztése és javítása olyan lépések, amelyek a jövőben is kiemelt figyelmet kapnak. 

Célunk az, hogy ügyfeleink számára mindig a leginnovatívabb és legmegbízhatóbb eszközöket kínáljuk, hogy segítsük őket a sikeres és hatékony munkavégzésben.

Köszönjük, hogy velünk tartasz és érdeklődsz az általunk nyújtott technológiai fejlesztések iránt!